Var hittar man 10.000 personer som vill skriva ett partiprogram?

by

Mycket kan sägas om Centerns idéprogram, men det har onekligen rört om i grytan. Förslagen om fri invandring och att man får gifta sig med hur många man vill landade ju inte helt rätt i Centern. Men vilka var det egentligen som jobbade fram programmet? Enligt Lööf var de 10.000 personer:

”Samtidigt säger Lööf att arbetsgruppens jobb under ett år med att ta fram idéprogrammet är djupt förankrat i C, och att 220 partikretsar och cirka 10.000 personer ingått.” – Dagens Industri 28/12.

En fd. centerpartistisk partiledare misstänker att de 10.000 medlemmarna var Stockholmare, vilket skulle förklara förslagen:

”Direktiven till den idépolitiska gruppen har uppenbarligen varit otillräckliga. Gruppen hade behövt tydliga besked om hur deras arbete skall förankras. […] Det går inte att tro att Stockholm är representativt för landet.” – Olof Johansson på SVT debatt, 10/1.

Om det inte var Stockholmare, var kan man då hitta 10.000 invandrare som inte vill leva i heteronormativa monogama äktenskap? Ledtråd – vi har gått med i EU!

Fredrik Lindström och 10.000 tyska bögar!

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: