Lysdioder som lyser på hjärnan genom öronen botar depressioner!

by

Yes, äntligen! Bota vinterdepressionen genom att sätta lysdioder i öronen! För endast 1800 spänn så får du inte bara denna underbara produkt, utan även tillgång till webbtjänsten! Inte illa! Kliniskt testad är den också!

Länk till underverket

Obs! Spana in videon där de intervjuar forskare. Den har chansen att bli en klassiker med citat som  ”Forskare vid Uleåborgs universitet”, ”Det verkar som ljus som skickas in i öronen når andra delar av hjärnan än ljus som skickas in i ögonen” och sist men inte minst, den riktiga klassikern:”man måste ha ett öppet sinne”.

Jag vet ett annat ställe där solen aldrig lyser, där den här prylen hör hemma. För er som tror att den skulle kunna bota ändtarmscancer där så rekommenderar jag att läsa på om hur man får arbetare glada genom att först öka ljuset, och sedan få de ännu gladare genom att minska det igen. Länk.

Kort sagt – de 90 pensionärer som deltog i experimentet blev mindre deprimerade när någon brydde sig om de i 12 minuter per dag, på precis samma sätt som att arbetarna svarade med produktivitetsökningar när någon brydde sig om dem…

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: