Almedalen – lördag, ankomst

by

Resan började i Lund strax innan 8 med att jag hämtade upp Tim vid Ica Tornet, och sedan Sandra vid stationen där vi även gjorde en ompackning så att bilen inte skulle luta åt vänster där slushmaskinen placerats. 4 timmar senare plockade vi upp David i Kalmar och efter en burgare och ett besök på Mekonomen åkte vi vidare till Oskarshamn där vi direkt trillade in i bilköerna till färjan. Där lyckades vi utan problem komma in, fast… hmmm, problemen uppstod när Nipe sen efteråt kom i Renes bil och Nipe redan var incheckad på området. Bilen jag själv var inbokad på kom först en halvtimme senare… men det löste sig och färjan kunde stäva ut mot blå ljungfrun och runda öland i frisk vind.

När vi anlände till Visby vid 18-tiden, tog vi svängen förbi Östersjötorget där vi fått en torgplats. Det är lite off huvudstråket, nere i hamnen. Vi letade lite och hittade Janne och Ingemar som håller i Rödakorsets satsning som är den största där och som tagit på sig att samordna lite med elen och bevakningen av tälten. Vi bestämde oss för att komma tillbaka vid 8-tiden på  morgonen när den tältresningsfirma som höll i de flesta tälten var tillbaka och vi kanske kunde låna deras borrmaskin och fästa vårt tält i asfalten.

Sen lämnade vi slushen i lägenheten René hyrt, försökte ta oss ut ur gränderna och hamnade till slut vid PP-huset där en del från Stockholm redan anlänt. Skoj återseende. Det blev sen en pizza för 89 kr på pizzerian in mot centrum till och promenad tillbaka där vi hittade halva partiledningen gnuggandes t-röd på slushmuggarna för att få bort den eländiga reklamen. Bra jobbat!

Somnade in strax efter 12 och vaknade någon timma senare, totalt uppe i varv funderandes hur man skulle sälja slush och finansiera hela valrörelsen med det.

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: