R.I.P

by

Fick ett samtal från Jonathans pappa som jag först tänker rör sig om den eländiga husvagnen i Jonathans lada som skulle blivit en valstuga i EU-valet. Inser efter några meningar att det inte rör husvagnen och att det inte är samtalet jag vill ha.

Jonathan diskuterade ofta livets lite djupare saker på ett skämtsamt sätt, medan han sökte sin plats i livet. Han var nu tillbaka hemma i Skåne efter en tid på Gotland, hade ätit frukost som vanligt, klippt gräset, kört iväg i sin folkvagnsbubbla och sen enligt polisen, som ringt hem till föräldrarna, hängt sig. Han hade med familjen pratat om detta tidigare under våren och det var också anledningen till att han var hemma hos familjen, men det var ändå inte väntat.

Det finns en hel del mer att skriva och säga, Jonathan var en av de trevligaste personerna som jag träffat och som alltid gjorde en glad, men nu stänger jag av ett tag och gömmer mig i lite jobb.

Vill ni diskutera och prata så skriv på skype.

Edit/Tillägg:

Det känns verkligen sjukt konstigt fortfarande. Kollade precis, och jo, Jonathan finns kvar i telefonboken. Märkligt nog är jag inte arg på honom som jag är på dig Mats, utan tror jag förstår. Det känns konstigt.

Några gemensamma vänner ska försöka ta sig upp till begravningen, här är en kopia på begravningsannonsen med tiderannons JONATHAN L H

Annonser

Etiketter:

7 svar to “R.I.P”

 1. Tweets that mention R.I.P « Piraten Anders -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by maloki, Amelia Andersdotter. Amelia Andersdotter said: Jonathan är borta. RT @hedex: R.I.P: http://wp.me/pFGpc-dE […]

 2. qeruiem Says:

  Jag beklagar, jag vet tyvärr själv hur det känns när det händer och det är nån man känner.

  Även i det fallet fick ingen någon förvarning. Han hade betett sig precis som vanligt och även denna dag åt han frukost, sa hej till sambon och cyklade till jobbet, trodde hon. I själva verket stannade han halvvägs och ställde sig på järnvägsspåret.

  Det jag vill säga är att även om det är naturligt att fastna i ett grubblande över om man hade kunnat förhindra det och om det fanns några tecken som man missat är det i princip alltid obefogat. Vill någon verkligen att det ska ta slut, då tar det slut.

  Minns honom, sörj honom och tala om honom men låt inte en självpåtagen skuld förgifta hans minne eller er själva.

  *kram*

 3. Josef Boberg Says:

  To all of you who feel like giving up (video ca 3 min).

 4. Virtuell egendom « Stenskott Says:

  […] händer lite för mycket. Det lär reda ut sig, men det är tungt. […]

 5. Jonas Sandberg Says:

  Bara träffat Jonathan en gång, och det var på UP kongressen i våras. Oerhört chockande och oväntat, Jonathan verkade så full av energi.

  Må Jonathan Holmquist vila i frid.

 6. Thomas Tvivlaren Says:

  Extra tragiskt när så unga och uppenbarligen begåvade människor lämnar jordalivet. 😦

 7. Till Jonathan « maloki Says:

  […] ville inte tro det när jag läste det hos Anders. Jag visste att du bodde i Skåne, men hoppades att det skulle vara någon annan. När jag fick det […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: