Vi vann! – Lund Startup Weekend

by

Har haft mer än väl att göra den sista tiden med jobbet, men i helgen deltog jag i en skoj sak som jag bara måste tipsa om- Lund Startup Weekend. Den kommer till Stockholm nästa helg för er som bor uppåt landet och är lite som ett mobilt hackerspace, fast kanske inte med så mycket hårdvara, även om jag släpade dit lödkolvar och oscilloscope.

På fredagen pitchade man en kort minut runt en idé och sen efter någon timme så hade folk röstat på vad de tyckte var en bra idé och de som fått flest röster fick  hjälp av de personerna som placerat dessa ideer på sin lista. Ungefär så.

Så, vad pitchade jag för idé? Jo, det mest vansinniga man kan komma på för en person med lite piratbakgrund som värnar den personliga integriteten. En maskin som läser av dina tankar och laddar upp det på nätet! (Nästan iallafall:) Och vet ni vad – när helgen var över tävlade bidragen mot varandra – och vi VANN!!!

Läs mer på projektbloggen brainballgame.wordpress.com!

Övriga som var där på eventet var Peter Sunde som presenterade sin bakgrund och sitt nya projekt Flattr , han visade bilder på bland annat Reprappen, och några timmar senare så var Piratfabriken där och demade – just det, Reprappen! Nyss hemkörd från Piratstudenternas event i Uppsala (?).

En klart spännande och skoj helg! Stort tack till arrangörerna som gjorde det helt ideellt! och alla underbara deltagare jag träffade!

Annonser

Etiketter: , , ,

4 svar to “Vi vann! – Lund Startup Weekend”

  1. Anders Frick – blog » Lund Startup Weekend Says:

    […] kväll presenterades resultatet inför jury och publik – inklusive potentiella investerare. Bäst bedömdes projektet Brainball vara. Med hjälp av ett mobiltelefontillbehör som mäter hjärnans […]

  2. Erik Starck Says:

    Hoppas nu ni tar projektet vidare! Ser fram emot Mobile Pitch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: