Häng inte en medlem som ställer upp

by

Jag tycker jakten på Yvonne fått en osmaklig ton i kommentarsfälten. Hon har förmodligen anammat Ricks uppmaning att ställa upp för piratpartiet, då får  banne mig piratpartiet ställa upp för henne. Är det någon som ska ha pisk för valsystemet så är det inte hon. Ge henne mediaträning och en snabbkurs i PP-ideologi snarast! Det är ju uppenbart att hon fick panik och la på luren även om GDs artikel i sig blev stor humor.

Jag har sett för mig okända tjejer lyfta sig rejält inför uppgiften tidigare.

Annonser

Etiketter: , ,

5 svar to “Häng inte en medlem som ställer upp”

 1. E-mannen Says:

  Det folk mest gnäller över är väl egentligen inte Yvonne som person (då vi inte vet så mycket om henne) utan den bild som hon lyckats få frammålad av sig i media (dvs Gävle Dagblad). Det är ju fullt möjligt att den ”kontroversiella” intervjun är vinklad eller ett försök till humor som inte gått fram. Tills vi får en officiell kommentar av Yvonne så är det enda rätta egentligen att ligga lågt (även om man inte kommer att kunna hålla sig ifrån att skvallra/spekulera i chattarna).

 2. Daniel Says:

  Bra att nån tycker det är dags att sluta flame:a… 🙂

 3. Mattias Andersson Says:

  Är det någon som överhuvudtaget har pratat med Yvonne och fått insyn hur situationen uppkommit? Är det nån som vet så borde de väl rimligtvis vara Yvonne själv.

  • Anders Hedberg Says:

   Tror kommunledaren där upp skulle prata med henne.

   Journalisten blev förmodligen lite lack på att få luren i örat. Annars brukar de ta om frågor om man svarar konstigt. Hon var uppenbarligen inte förberedd på att en journalist skulle ringa, och jag ser framför mig hur hon får panik, hur hjärnan stängs ner, hur hon säger något för att komma ur situationen och sen slänger på luren… Där hjälper träning.

   Ett exempel på bättre journalister som inte tappar omdömet – En pirat här nere jämförde t.ex. Pontén vid ett tillfälle med Hitler varpå journalisten sa åt honom att så kan du väl inte säga 😉 (Killen läste vid tillfället en jättetjock bok om Hitlers liv, och i hans ögon var det kanske en relevant jämförelse just då, men för alla andra är det Godwins lag)

 4. Ingen speciell Says:

  Konstruktiv och bra inlägg! Tack Anders!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: